Χρηστικές Πληροφορίες

 1. Μετά τη λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, εφόσον απαιτείται, στον αριθμό τηλεφώνου που δηλώσατε στην παραγγελία.
 2. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω ΕΛΤΑ (ισχύει ο σχετικός τιμοκατάλογος) και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα  έξοδα αποστολής θα σας γνωστοποιηθούν κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. 
 3. Η παραγγελία αποστέλλεται εντός τριών ημερών από την ημέρα που έγινε η επιβεβαίωσή της, εφόσον επιλεχθεί ως μέθοδος η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.
 4. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί η παραγγελία του να αποσταλεί μέσω ΕΛΤΑ Express, άλλου Courier, ΚΤΕΛ, ή μεταφορικής εταιρίας, θα πρέπει να το δηλώσει στο πεδίο «Σχόλια παραγγελίας» της ηλεκτρονικής φόρμας παραγγελίας, και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν και πάλι τον πελάτη. 
 5. Επιστροφές ειδών γίνονται δεκτές μόνο εάν τα είδη αυτά είναι για κάποιο λόγο ελαττωματικά. Ο πελάτης που επιθυμεί να επιστρέψει κάποιο είδος πρέπει να το δηλώσει εγκαίρως, εντός τριών ημερών από την ημέρα που έλαβε την παραγγελία του. 
 6. Η επιχείρησή μας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για ζημίες που προκλήθηκαν στα αποστελλόμενα είδη από αμέλεια του μεταφορέα. 
 7. Επιστροφή ειδών γίνεται δεκτή μόνο συνοδεία των σχετικών παραστατικών τους.
 8. Τα είδη που έχουν δική τους ειδική συσκευασία, γίνονται δεκτά προς επιστροφή μόνον εφ’ όσον ευρίσκονται μέσα στη συσκευασία, και αυτή δεν έχει υποστεί καμιά φθορά.
 9. Η Έκθεσις Χριστιανικού Βιβλίου της Ι.Μ. Πειραιώς δεσμεύεται για την αντικατάσταση τυχόν ελαττωματικού είδους από άλλο άρτιο όμοιό του, ή άλλα είδη της ίδιας αξίας.  Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων. 
 10. Βιβλία δεν γίνονται δεκτά προς επιστροφή, εκτός από περιπτώσεις κακέκτυπων.

 

Η παραγγελία ειδών μέσω της ιστοσελίδας μας συνεπάγεται την κατανόηση και αποδοχή όλων των παραπάνω όρων, καθώς επίσης και των Όρων & Προϋποθέσεων Χρήσης και των Όρων Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

 


Σύντομες Ερωτήσεις – Απαντήσεις

 

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

1. Με Αντικαταβολή + Ταχυδρομικά Έξοδα.

2. Με κατάθεση των χρημάτων (+ ταχυδρομικά έξοδα) στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Ι.Μ.Π. ΕΚΘΕΣΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
Αρ. Λογαριασμού 072/296082-65
IBAN : GR4401100720000007229608265 BIC: ETHNGRAA

 

Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται για παραγγελία μέχρι 1 κιλών στα 5,8 €. Μετά το 1 κιλό η χρέωση διαμορφώνεται ανάλογα με το τελικό βάρος σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ.

Σε περίπτωση παραγγελίας μεγαλύτερης των 100 ευρώ, τα μεταφορικά είναι δωρεάν

 

Πότε γίνεται η παράδοση του προϊόντος;

Οι παραγγελίες εκπληρώνονται το ταχύτερο δυνατό. Ο χρόνος ολοκλήρωσής τους εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Οι παραγγελίες που εμπεριέχουν περισσότερα από ένα προϊόντα εξαρτώνται από το προϊόν με τον μεγαλύτερο χρόνο διάθεσης.

 

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω αν έχω απορίες;

1. Με ένα τηλεφώνημα στο 210-4124726

2. Mέ ένα mail στο pebiblia@otenet.gr

3. Με ένα FAX στο : 2104122625

 

Γίνονται δεκτές:

 • τηλεφωνικές παραγγελίες (+30 210 4124 726)
 • παραγγελίες μέσω FAX (+30 210 4122 625)